Preskoči na glavno vsebino

The Reconnection – Ponovna povezava


ZDRAVJE  JE RAVNOVESJE, KI NAM OMOGOČA POVEZAVO S SVOJO DUŠO, S TEM KAR SMO NEKOČ BILI – ENO S SVOJIM PRAVIM BISTVOM.

 
Razlika med zdravljenjem s ponovno povezavo (Reconnective Healing)  in ponovno povezavo (The Reconnection) je v bistvu v namenu. 
Namen zdravljenja s ponovno povezavo (Reconnective Healing) je v osnovi zdravljenje, naj bo to telesno, umsko, čustveno, duhovno ali na kateri koli drugi ravni. In seveda boste za dosego stopnje zdravljenja, ki ga sproži zdravljenje s ponovno povezavo, kot del procesa do neke mere izkusili ponovno povezavo. Zdravljenje je osebna izkušnja, ki vam lahko spremeni življenje, na kateri se uglasite s svojo zdravilno frekvenco.

Zdravljenje (Reconnective Healing) traja približno pol ure in je namenjeno, da oseba dobi tisto, kar potrebuje, oziroma tisto, kar ji je namenjeno. Terapij naj bi bilo od 1 -3, oziroma odvisno od napredka in vsakega posameznika.
Znanstveniki v svojih laboratorijih ugotavljajo, da frekvence Ponovne povezave ne zaustavi nobena ovira, delujejo ne da bi bilo treba v to verjeti.
»Če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali, če pa imate res srečo, bo prišlo v obliki, o kateri niste upali niti sanjati – na način, ki ga ima Univerzum v mislih posebej za vas.«
Dr. Eric Pearl
Osebna Ponovna povezava (The Reconnection) je proces, s katerim se vnovič povežemo in poistovetimo s popolnostjo Univerzuma in Zemlje v nas.

Preko akupunkturnih točk in axiatonalnih linij, ki se najprej aktivirajo in povežejo med sabo, se aktivirajo še speče čakre in se poveže svetlobno telo z linijami in mrežo Zemlje in Univerzuma.
To nam omogoči dostop, do vibracij zdravja, našega razvoja, ter življenjskega poslanstva.
  • Obnovi se nam znanje in spomin, ki smo ga nekoč imeli.
  • Poveča se izmenjava informacij in energije z Zemljo in Univerzumom.
  • Posamezniku se lahko odprejo posebni uvidi, znanja, sposobnosti.
  • Postanemo večji kanal za energijo.
  • Odpravijo se blokade, ki nas zadržujejo v osebnem in duhovnem razvoju.
  • Ponovno se aktivira DNK, ki jo potrebujete.
  • Poveča se intuitivnost, ter občutki za življenje.
  • Smo v toku z evolucijo.
  • Spremembe so največkrat postopne in trajajo lahko tudi več mesecev.

Ponovna povezava (The Reconnection) se dela po vzoru iz knjige The Book of Knowled-ge: The Keys of Enoch (James J. Hurtak).



Osebne izkušnje udeležencev osebne povezave lahko spremljate na forumu Pesem duše.


© Zoran Zavor, društvo Pesem duše

https://www.pesem-duse.com

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Čakre in barvna terapija – 2. čakra

2. ČAKRA – sakralna, spolna (Swadhisthana) – sedež kreativnosti, radosti, navdušenja in seksualnosti  

Čakre in barvna terapija – 4. čakra

4. ČAKRA – srčna, Anahata – sedež duše, brezpogojna ljubezen, sočutje, prevodnik življenja in življenjske moči

Linija hare – axis mundi

Osebna os je tista, ki gre skozi naše telo iz središča Zemlje v središče vesolja in obratno. Obstajajo različna imena in načini, kako se lahko povežemo z našo osebno osjo. Poznana je pod različnimi imeni, verjetno ste že slišali za katerega od sledečih: »linija hare«, »axis mundi«, »os sveta«, »kakor zgoraj, tako spodaj« … ključni namen osebne osi je povezava božansko – zemeljsko, torej ozaveščanje pretoka povezav med našo trenutno inkarnacijo na zemlji in neskončnim izvorom, iz katerega prihajamo in sposobnostjo materializacije našega namena. Povezavo lahko močneje ozavestimo tudi z reikijem, skalarnimi valovi ali energijskimi vajami, kot so tai chi, qigong,… Zdrava linija hare je osnova, če se v življenju hočemo osamosvojiti in ustvarjati življenje po svojem okusu.