torek, 28. februar 2012

Progresija – energijski vpogled v prihodnost

Pogled prihodnosti ali prihodnje inkarnacije


Namen progresije je, da vidimo v svojo prihodnost ter da lahko spremenimo določene dele prihodnosti, ki bi lahko sedaj škodljivo vplivali na sedanje nadaljnje življenje. Preprečimo lahko nastanek bolezni, težav ter drugih neprijetnih stvari. Skozi progresijo se lahko pokaže, kaj nas v resnici čaka, če ostanemo na tej življenjski liniji (to pomeni, da ne spreminjamo vzorcev in podzavestnih prepričanj), oziroma pokaže se nam lahko, kaj nas čaka, če naredimo korak v drugo smer (zavestno spremenimo določene škodljive vzorce ali prepričanja).


Komunikacija z osebnim vodnikom, duhovnimi učitelji in duhovno družino


Skozi progresijo spoznamo duhovno družino in vodnike, ki jih imamo kot pomoč, da lahko uresničimo svoj namen. Prikazano nam je, v katero duhovno skupino spadamo, katere so naše naloge v duhovni družini ter katere življenjske naloge moramo opraviti v življenju. Pri nekom, ki ima težave pri realizaciji svojih ciljev, a ima drugače vse predispozicije za uspeh, je možno, da je preveč usmerjen na izpolnjevanje nalog duhovne družine in ne more uresničiti individualnih ciljev na Zemlji. V tem primeru je njegova energija v takšni meri usmerjena v duhovno družino, da mu zmanjka moči in energije za izpeljavo zemeljskega namena.

Pogled in razumevanje izbire življenjskega poslanstva


Tukaj se pogledajo najboljše karakteristike človeka in se tudi zavestno pri vsakem aktivirajo. Pred aktivacijo se izločijo, oziroma zmanjšajo vse tiste, ki omejujejo ali škodujejo. Spoznajo se skrite in vidne sposobnosti osebe, da se lahko usmeri na svoj namen in da se več ne ukvarja s nepotrebnimi stvarmi – po domače povedano »loči se seme od plevela«. Spozna se izbira ter način za osebno in duhovno rast, ki je po izboru duše in srca – tisto, kar je resnično za dušo. Spoznajo se izzivi, naloge, dosežki, ljubezensko stanje, karmične naloge ter načrt, ki ga lahko oseba doseže v tem življenju, če gre po poti, ki si jo je izbrala kot duša, še preden se rodi v sedanje življenje.

Življenja med življenji – čas med dvema inkarnacijama


Regresija med življenji  je čas, ki ga preživimo v duhovnem svetu; tam bivamo kot čista zavest in se doživljamo kot duše in čista energija. To je čas, ko nismo fizično inkarnirani na Zemlji ali kje drugje. V tem času se pripravljamo, oziroma smo v t.i. »šoli«, kjer se pripravljamo na naslednjo inkarnacijo.
Zajema aktivno komunikacijo z duhovnim svetom, duhovnimi učitelji ter družino, kjer bolj poglobljeno spoznavamo in izkušamo prirojeno naravo naše duše. Spoznamo duše, s katerimi si delimo veliko inkarnacij, raziskujemo globlje vzroke in namen odnosov, izzivov, ki jih imamo v življenju ter vidimo napredke in razvitost duše. Ta regresija nam pomaga, da se spomnimo »šolske snovi«, ki smo jo v tistem času izbrali za to inkarnacijo.

Pogoj za obisk progresije sta opravljeni terapija ter regresija v pretekla življenja; ko osebni vodnik dovoli, da smo pripravljeni, se lahko izvede postopek.

© Zoran Zavor, specialist za osebno rast in razvoj

društvo Pesem duše

www.pesem-duse.com