Preskoči na glavno vsebino

The Reconnection – Ponovna povezava


ZDRAVJE  JE RAVNOVESJE, KI NAM OMOGOČA POVEZAVO S SVOJO DUŠO, S TEM KAR SMO NEKOČ BILI – ENO S SVOJIM PRAVIM BISTVOM.

 
Razlika med zdravljenjem s ponovno povezavo (Reconnective Healing)  in ponovno povezavo (The Reconnection) je v bistvu v namenu. 
Namen zdravljenja s ponovno povezavo (Reconnective Healing) je v osnovi zdravljenje, naj bo to telesno, umsko, čustveno, duhovno ali na kateri koli drugi ravni. In seveda boste za dosego stopnje zdravljenja, ki ga sproži zdravljenje s ponovno povezavo, kot del procesa do neke mere izkusili ponovno povezavo. Zdravljenje je osebna izkušnja, ki vam lahko spremeni življenje, na kateri se uglasite s svojo zdravilno frekvenco.

Zdravljenje (Reconnective Healing) traja približno pol ure in je namenjeno, da oseba dobi tisto, kar potrebuje, oziroma tisto, kar ji je namenjeno. Terapij naj bi bilo od 1 -3, oziroma odvisno od napredka in vsakega posameznika.
Znanstveniki v svojih laboratorijih ugotavljajo, da frekvence Ponovne povezave ne zaustavi nobena ovira, delujejo ne da bi bilo treba v to verjeti.
»Če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali, če pa imate res srečo, bo prišlo v obliki, o kateri niste upali niti sanjati – na način, ki ga ima Univerzum v mislih posebej za vas.«
Dr. Eric Pearl
Osebna Ponovna povezava (The Reconnection) je proces, s katerim se vnovič povežemo in poistovetimo s popolnostjo Univerzuma in Zemlje v nas.

Preko akupunkturnih točk in axiatonalnih linij, ki se najprej aktivirajo in povežejo med sabo, se aktivirajo še speče čakre in se poveže svetlobno telo z linijami in mrežo Zemlje in Univerzuma.
To nam omogoči dostop, do vibracij zdravja, našega razvoja, ter življenjskega poslanstva.
  • Obnovi se nam znanje in spomin, ki smo ga nekoč imeli.
  • Poveča se izmenjava informacij in energije z Zemljo in Univerzumom.
  • Posamezniku se lahko odprejo posebni uvidi, znanja, sposobnosti.
  • Postanemo večji kanal za energijo.
  • Odpravijo se blokade, ki nas zadržujejo v osebnem in duhovnem razvoju.
  • Ponovno se aktivira DNK, ki jo potrebujete.
  • Poveča se intuitivnost, ter občutki za življenje.
  • Smo v toku z evolucijo.
  • Spremembe so največkrat postopne in trajajo lahko tudi več mesecev.

Ponovna povezava (The Reconnection) se dela po vzoru iz knjige The Book of Knowled-ge: The Keys of Enoch (James J. Hurtak).Osebne izkušnje udeležencev osebne povezave lahko spremljate na forumu Pesem duše.


© Zoran Zavor, društvo Pesem duše

https://www.pesem-duse.com

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sorodne (karmične) duše

Napisal bom nekaj stvari, ki se sprožijo pri partnerstvu, ko se sproži stara nerazrešena karma med partnerjema. S pogledom duše smo v odnosih z drugimi z določenim namenom. Večina ljudi dovoljuje zunanjemu svetu, da kontrolira njihovo notranjost. Če želimo imeti tisto kar hočemo, je potrebno, da naša notranjost kontrolira našo zunanjost. To dosežemo s tem, ko imamo višji pogled na stvari kot je naš običajni omejeni, ko se odpremo z dušo in srcem za občutenje in zaznavanje stvari. Na začetku zveze večinoma občutimo ljubezen, mir, srečo, zadovoljstvo, navdušenje, evforijo, itd. To se zgodi zato, ker je naša duša srečna da je našla osebo, s katero bo razrešila karmični odnos (takšnih odnosov je lahko veliko); takrat je občutek kot da se nahajamo v sedmih nebesih. Zato je na lahko na začetku zveze občutek, da smo trajno usojeni in da to nikoli ne bo minilo. Dobro je že na začetku razločiti, kaj nas veže skupaj, karma ali ljubezen. To, da nikoli ne bo minilo, je mogoče obdrž

Totemske živali, živali moči in njihova vloga

Kaj je totemska žival oziroma žival moči? Totemska žival, poznana kot žival moči, živalski varuh ali nagual, je osebni in dobrodejni duhovni vodnik in varuh, ki nas spremlja skozi vse življenje. Oseba ne komunicira z duhom določene živali, temveč z duhom celotne živalske vrste. Za lažjo predstavitev navajam primer orla. Oseba na šamanskemu potovanju odkrije, da je njena žival moči orel. To pomeni, da jo vodi in podpira kolektivna energija vseh orlov, ne le posameznega orla. Če nadaljujem s primerom orla kot živali moči; njene prisotnosti ne čutimo tako, kot da bi poleg sebe imeli pravega orla. Čutimo kakovosti, ki jih prinaša živalski vodnik orel (te so na primer možnost širšega pogleda na svet, vizijo, ostro razmišljanje, modrost), čutimo, kako se te kakovosti aktivirajo in prebujajo v nas. Ob tem konstantno čutimo blagodejno in »toplo« energijo v srcu – žival moči ponavadi čutimo kot del svoje duše. Zelo pogosto ljudje po najdenju živali moči ugotovijo, da se je dejans

Čakre in barvna terapija – 2. čakra

2. ČAKRA – sakralna, spolna (Swadhisthana) – sedež kreativnosti, radosti, navdušenja in seksualnosti