Preskoči na glavno vsebino

The Reconnection – Ponovna povezava


ZDRAVJE  JE RAVNOVESJE, KI NAM OMOGOČA POVEZAVO S SVOJO DUŠO, S TEM KAR SMO NEKOČ BILI – ENO S SVOJIM PRAVIM BISTVOM.

 
Razlika med zdravljenjem s ponovno povezavo (Reconnective Healing)  in ponovno povezavo (The Reconnection) je v bistvu v namenu. 
Namen zdravljenja s ponovno povezavo (Reconnective Healing) je v osnovi zdravljenje, naj bo to telesno, umsko, čustveno, duhovno ali na kateri koli drugi ravni. In seveda boste za dosego stopnje zdravljenja, ki ga sproži zdravljenje s ponovno povezavo, kot del procesa do neke mere izkusili ponovno povezavo. Zdravljenje je osebna izkušnja, ki vam lahko spremeni življenje, na kateri se uglasite s svojo zdravilno frekvenco.

Zdravljenje (Reconnective Healing) traja približno pol ure in je namenjeno, da oseba dobi tisto, kar potrebuje, oziroma tisto, kar ji je namenjeno. Terapij naj bi bilo od 1 -3, oziroma odvisno od napredka in vsakega posameznika.
Znanstveniki v svojih laboratorijih ugotavljajo, da frekvence Ponovne povezave ne zaustavi nobena ovira, delujejo ne da bi bilo treba v to verjeti.
»Če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali, če pa imate res srečo, bo prišlo v obliki, o kateri niste upali niti sanjati – na način, ki ga ima Univerzum v mislih posebej za vas.«
Dr. Eric Pearl
Osebna Ponovna povezava (The Reconnection) je proces, s katerim se vnovič povežemo in poistovetimo s popolnostjo Univerzuma in Zemlje v nas.

Preko akupunkturnih točk in axiatonalnih linij, ki se najprej aktivirajo in povežejo med sabo, se aktivirajo še speče čakre in se poveže svetlobno telo z linijami in mrežo Zemlje in Univerzuma.
To nam omogoči dostop, do vibracij zdravja, našega razvoja, ter življenjskega poslanstva.
  • Obnovi se nam znanje in spomin, ki smo ga nekoč imeli.
  • Poveča se izmenjava informacij in energije z Zemljo in Univerzumom.
  • Posamezniku se lahko odprejo posebni uvidi, znanja, sposobnosti.
  • Postanemo večji kanal za energijo.
  • Odpravijo se blokade, ki nas zadržujejo v osebnem in duhovnem razvoju.
  • Ponovno se aktivira DNK, ki jo potrebujete.
  • Poveča se intuitivnost, ter občutki za življenje.
  • Smo v toku z evolucijo.
  • Spremembe so največkrat postopne in trajajo lahko tudi več mesecev.

Ponovna povezava (The Reconnection) se dela po vzoru iz knjige The Book of Knowled-ge: The Keys of Enoch (James J. Hurtak).



Osebne izkušnje udeležencev osebne povezave lahko spremljate na forumu Pesem duše.


© Zoran Zavor, društvo Pesem duše

https://www.pesem-duse.com

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Čakre in barvna terapija – 2. čakra

2. ČAKRA – sakralna, spolna (Swadhisthana) – sedež kreativnosti, radosti, navdušenja in seksualnosti  

Šamansko potovanje in odkritje živali moči

Šamanizem predstavlja prastaro zdravljenje in je ena od najstarejših poznanih oblik duhovnosti na zemlji. Uporabljal se je od prastarih časov pradavnine in uporablja se še danes, najdemo ga v mnogih različicah ter skoraj med vsemi ljudstvi sveta. Bistvo pravega šamanskega delovanja je v zdravljenju – zdravljenje sebe, drugih in zdravljenje matere zemlje. Dobimo potrebno energijo in moč, da naredimo tisto, kar si prej nismo upali. Predvsem pa nam žival moči pomaga, da imamo dovolj energije, povrne nam življenje v nas. V šamanski kulturi obstajata zgornji svet, svet nad oblaki, ki je dom angelov, boginj, bogóv, mojstrov vnebovzetja, …. In spodnji svet, svet pod zemljo, ki je dom »zemeljskih angelov«, duhov živali, rastlin in neorganskega sveta (gore, kamni, ogenj, voda …).

Čakre in barvna terapija – 3. čakra

3. ČAKRA – trebušna, solarni pleksus (Manipura) – sedež notranje moči, samopodobe; prevajanje astralnih energij, radost, upanje in učenje