Preskoči na glavno vsebino

Karmična diagnostika: Prva spolna celica in bivanje v maternici

Pri združitvi semenčeca z jajčecem nastane naša prva celica, ki jo poznamo pod več imeni, za nas pa naj bo prva spolna celica. V njej je shranjen zapis, kaj smo prinesli na ta svet, podedovali po starših, del kolektivne zavesti … te informacije se v času bivanja v maternici ter v trenutku rojstva prenašajo na vse ostale celice ter se spreminjajo in dopolnjujejo. V celicah je možno “prebrati” ali smo bili sprejeti s strani staršev in družine ali smo bili zaželeni kot otrok ali smo bili zaželeni kot spol. V celicah je hranjen tudi zapis, če se nismo sprejemali v katerem od prejšnjih življenj ter zapis o čustvih staršev v času bivanja v maternici – ali je bilo mamo strah, sta se z očetom prepirala, je kdo od njiju doživel pretres, je bil kdo od njiju jezen, lahko so nastopile skrbi, kako bodo preživeli in skrbeli za otroka, se je otrok zgodil “po nesreči” … vzrokov je lahko veliko.

Glede na kakovost zapisov v naših celicah se skozi življenje kažejo posledice njihovega delovanja. Na primer zaradi tega, ker nas starši niso brezpogojno sprejeli v času nosečnosti, lahko nastopijo razne nerazložljive bolezni, lahko celo v težji obliki. Globoko v sebi nismo sposobni sprejeti samih sebe takšne kot smo ter se ljubiti brezpogojno.

Za vse težave obstaja rešitev. Ko vzrok ozavestimo in ga spremenimo, posledično odpadejo zdravstvene, psihične ali katerekoli druge težave, ki so nastale kot posledica travm v času bivanja v maternici. Fizično ni možno rešiti celic, ki so poškodovane v toliki mer, da se jih ne da več pozdraviti (na primer pri zelo težkih boleznih). V takšnih primerih je možno le zdravljenje na energijskem nivoju, s čimer spodbudimo druge celice, da prevzamejo vlogo odmrlih.
S stališča transurfinga realnosti je to naše prvo nihalo (ali kolektivna zavest), v katerega smo ujeti, vendar se tega niti ne zavedamo. Določenih stvari ne moremo spremeniti, lahko pa pridobimo moč in modrost, da jih sprejmemo takšne, kot so ter dejstvo, da so v našem življenju z določenim razlogom in morajo biti točno takšne kot so.

V naši prvi spolni celici ter v vseh ostalih celicah pa se nahajajo tudi zapisi o naših sposobnostih, talentih in potencialih. Lahko se odločimo, da se namesto ujetosti v škodljive zapise ter delovanje “ujamemo” v dobre zapise in izkoristimo vse sposobnosti, ki jih nosimo v sebi, vse neomejene potenciale, ki se nahajajo v kolektivni zavesti ter se uskladimo z vsemi informacijskimi polji, ki so za nas dobra in v tem času dostopna. Odločitev je bila, je in vedno bo izključno naša. Ali bom tulil/a in se v življenju boril/a ali si bom dovolil/a uživati v čarobnosti življenja in vsakdana ter izkoristil/a svojo individualnost. Izbira je naša.


© Zoran Zavor, društvo Pesem duše

https://www.pesem-duse.com

Kaj je karmična diagnostika?
Karmična diagnostika - osebno svetovanje

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Linija hare – axis mundi

Osebna os je tista, ki gre skozi naše telo iz središča Zemlje v središče vesolja in obratno. Obstajajo različna imena in načini, kako se lahko povežemo z našo osebno osjo. Poznana je pod različnimi imeni, verjetno ste že slišali za katerega od sledečih: »linija hare«, »axis mundi«, »os sveta«, »kakor zgoraj, tako spodaj« … ključni namen osebne osi je povezava božansko – zemeljsko, torej ozaveščanje pretoka povezav med našo trenutno inkarnacijo na zemlji in neskončnim izvorom, iz katerega prihajamo in sposobnostjo materializacije našega namena. Povezavo lahko močneje ozavestimo tudi z reikijem, skalarnimi valovi ali energijskimi vajami, kot so tai chi, qigong,… Zdrava linija hare je osnova, če se v življenju hočemo osamosvojiti in ustvarjati življenje po svojem okusu.

Čakre in barvna terapija – 4. čakra

4. ČAKRA – srčna, Anahata – sedež duše, brezpogojna ljubezen, sočutje, prevodnik življenja in življenjske moči

Čakre in barvna terapija – 2. čakra

2. ČAKRA – sakralna, spolna (Swadhisthana) – sedež kreativnosti, radosti, navdušenja in seksualnosti