Preskoči na glavno vsebino

Karmična diagnostika: Prva spolna celica in bivanje v maternici

Pri združitvi semenčeca z jajčecem nastane naša prva celica, ki jo poznamo pod več imeni, za nas pa naj bo prva spolna celica. V njej je shranjen zapis, kaj smo prinesli na ta svet, podedovali po starših, del kolektivne zavesti … te informacije se v času bivanja v maternici ter v trenutku rojstva prenašajo na vse ostale celice ter se spreminjajo in dopolnjujejo. V celicah je možno “prebrati” ali smo bili sprejeti s strani staršev in družine ali smo bili zaželeni kot otrok ali smo bili zaželeni kot spol. V celicah je hranjen tudi zapis, če se nismo sprejemali v katerem od prejšnjih življenj ter zapis o čustvih staršev v času bivanja v maternici – ali je bilo mamo strah, sta se z očetom prepirala, je kdo od njiju doživel pretres, je bil kdo od njiju jezen, lahko so nastopile skrbi, kako bodo preživeli in skrbeli za otroka, se je otrok zgodil “po nesreči” … vzrokov je lahko veliko.

Glede na kakovost zapisov v naših celicah se skozi življenje kažejo posledice njihovega delovanja. Na primer zaradi tega, ker nas starši niso brezpogojno sprejeli v času nosečnosti, lahko nastopijo razne nerazložljive bolezni, lahko celo v težji obliki. Globoko v sebi nismo sposobni sprejeti samih sebe takšne kot smo ter se ljubiti brezpogojno.

Za vse težave obstaja rešitev. Ko vzrok ozavestimo in ga spremenimo, posledično odpadejo zdravstvene, psihične ali katerekoli druge težave, ki so nastale kot posledica travm v času bivanja v maternici. Fizično ni možno rešiti celic, ki so poškodovane v toliki mer, da se jih ne da več pozdraviti (na primer pri zelo težkih boleznih). V takšnih primerih je možno le zdravljenje na energijskem nivoju, s čimer spodbudimo druge celice, da prevzamejo vlogo odmrlih.
S stališča transurfinga realnosti je to naše prvo nihalo (ali kolektivna zavest), v katerega smo ujeti, vendar se tega niti ne zavedamo. Določenih stvari ne moremo spremeniti, lahko pa pridobimo moč in modrost, da jih sprejmemo takšne, kot so ter dejstvo, da so v našem življenju z določenim razlogom in morajo biti točno takšne kot so.

V naši prvi spolni celici ter v vseh ostalih celicah pa se nahajajo tudi zapisi o naših sposobnostih, talentih in potencialih. Lahko se odločimo, da se namesto ujetosti v škodljive zapise ter delovanje “ujamemo” v dobre zapise in izkoristimo vse sposobnosti, ki jih nosimo v sebi, vse neomejene potenciale, ki se nahajajo v kolektivni zavesti ter se uskladimo z vsemi informacijskimi polji, ki so za nas dobra in v tem času dostopna. Odločitev je bila, je in vedno bo izključno naša. Ali bom tulil/a in se v življenju boril/a ali si bom dovolil/a uživati v čarobnosti življenja in vsakdana ter izkoristil/a svojo individualnost. Izbira je naša.


© Zoran Zavor, društvo Pesem duše

https://www.pesem-duse.com

Kaj je karmična diagnostika?
Karmična diagnostika - osebno svetovanje

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sorodne (karmične) duše

Napisal bom nekaj stvari, ki se sprožijo pri partnerstvu, ko se sproži stara nerazrešena karma med partnerjema. S pogledom duše smo v odnosih z drugimi z določenim namenom. Večina ljudi dovoljuje zunanjemu svetu, da kontrolira njihovo notranjost. Če želimo imeti tisto kar hočemo, je potrebno, da naša notranjost kontrolira našo zunanjost. To dosežemo s tem, ko imamo višji pogled na stvari kot je naš običajni omejeni, ko se odpremo z dušo in srcem za občutenje in zaznavanje stvari. Na začetku zveze večinoma občutimo ljubezen, mir, srečo, zadovoljstvo, navdušenje, evforijo, itd. To se zgodi zato, ker je naša duša srečna da je našla osebo, s katero bo razrešila karmični odnos (takšnih odnosov je lahko veliko); takrat je občutek kot da se nahajamo v sedmih nebesih. Zato je na lahko na začetku zveze občutek, da smo trajno usojeni in da to nikoli ne bo minilo. Dobro je že na začetku razločiti, kaj nas veže skupaj, karma ali ljubezen. To, da nikoli ne bo minilo, je mogoče obdrž

Totemske živali, živali moči in njihova vloga

Kaj je totemska žival oziroma žival moči? Totemska žival, poznana kot žival moči, živalski varuh ali nagual, je osebni in dobrodejni duhovni vodnik in varuh, ki nas spremlja skozi vse življenje. Oseba ne komunicira z duhom določene živali, temveč z duhom celotne živalske vrste. Za lažjo predstavitev navajam primer orla. Oseba na šamanskemu potovanju odkrije, da je njena žival moči orel. To pomeni, da jo vodi in podpira kolektivna energija vseh orlov, ne le posameznega orla. Če nadaljujem s primerom orla kot živali moči; njene prisotnosti ne čutimo tako, kot da bi poleg sebe imeli pravega orla. Čutimo kakovosti, ki jih prinaša živalski vodnik orel (te so na primer možnost širšega pogleda na svet, vizijo, ostro razmišljanje, modrost), čutimo, kako se te kakovosti aktivirajo in prebujajo v nas. Ob tem konstantno čutimo blagodejno in »toplo« energijo v srcu – žival moči ponavadi čutimo kot del svoje duše. Zelo pogosto ljudje po najdenju živali moči ugotovijo, da se je dejans

Čakre in barvna terapija – 2. čakra

2. ČAKRA – sakralna, spolna (Swadhisthana) – sedež kreativnosti, radosti, navdušenja in seksualnosti