Preskoči na glavno vsebino

DNK aktivacija

Z aktivacijo uspavane DNK se začnejo prebujati naše sposobnosti, ki jih nosimo v naših genih.

Najprej se zbudi in se uravnovesi telesno, čustveno, mentalno in duhovno stanje. Z drugimi besedami: zdravimo se duhovno, čustveno, psihično in materialno.

V človeškem telesu je na milijone celic in v jedru vsake celice se nahajajo kromosomi, v njih so geni in DNK. Kromosomi so na koncu zaprti s telomeri, ki služijo temu, da celice ohranijo žive. Geni so nosilci dednih lastnosti. Molekula DNK pa je nosilka genetske kode.

Molekula DNK ima shranjene vse informacije, ki so potrebne za delovanje človeškega organizma in določa vsaki celici njeno obliko in funkcijo.

V vsaki človeški celici je 46 kromosomov oz. 23 parov. 23 jih pridobimo od očeta in 23 od matere.
Vsak kromosom ima po dve aktivni ovojnici (en par) DNK. Zraven teh dveh ovojnic imamo še 10 neaktivnih ovojnic (pet parov), ki jim znanstveniki pravijo »junk DNK«.

Vse skupaj tvori 6 parov, s tem, da je prvi par viden, ostalih 5 parov se nahaja na energijski ravni.
Za lažjo predstavo je prvi par kot naše fizično telo in ostali pari so kot naša aura.
Z aktivacijo DNK se v nas začne odvijati in razkrivati naš osnovni naravni namen in načrt ter sposobnosti, talenti, potenciali, ki jih imamo v sebi.

Aktivira se naša naravna ustvarjalnost in edinstvenost, da se zavedamo, kdo v resnici smo, da lahko izpolnimo življenjski namen in načrt.

Aktivira se sposobnost samoozdravitve ter osebnostna povezava duše, srca, telesa, uma in duha, kot tudi načrt obilja, ki je potreben za izpeljavo življenjskega namena in načrta.
Začnemo se zavedati svojega poslanstva, kaj nam je v resnici namenjeno postati v tem življenju, lekcije, ki so potrebne, da jih osvojimo, ter karmične stvari.

Aktivacija DNK je priporočljiva za vse, ki so pripravljeni sprejeti zgoraj opisane stvari ter imajo voljo in motiv spoznati naravni namen svojega bivanja.
Po aktivaciji DNK pridobimo sposobnost, da gremo in pogledamo katero genetsko kodo smo si izbrali ter zakaj.

Vidimo, zakaj smo si izbrali točno te starše in to genetsko kodo, ki jo imamo, ter se zavedamo vseh prednosti in slabosti genetske kode naše družine. Ker imamo širši pogled, vidimo rešitve za odpravo slabosti naše genetske kode, kakor tudi vemo, kako izkoristiti dobre stvari, čeprav se jih morebiti ne zavedamo, da obstajajo.

Aktivacija DNK se izvaja na Ustvarjalni akademiji - Pesem duše®.


© Zoran Zavor, društvo Pesem duše

https://www.pesem-duse.com

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sorodne (karmične) duše

Napisal bom nekaj stvari, ki se sprožijo pri partnerstvu, ko se sproži stara nerazrešena karma med partnerjema. S pogledom duše smo v odnosih z drugimi z določenim namenom. Večina ljudi dovoljuje zunanjemu svetu, da kontrolira njihovo notranjost. Če želimo imeti tisto kar hočemo, je potrebno, da naša notranjost kontrolira našo zunanjost. To dosežemo s tem, ko imamo višji pogled na stvari kot je naš običajni omejeni, ko se odpremo z dušo in srcem za občutenje in zaznavanje stvari. Na začetku zveze večinoma občutimo ljubezen, mir, srečo, zadovoljstvo, navdušenje, evforijo, itd. To se zgodi zato, ker je naša duša srečna da je našla osebo, s katero bo razrešila karmični odnos (takšnih odnosov je lahko veliko); takrat je občutek kot da se nahajamo v sedmih nebesih. Zato je na lahko na začetku zveze občutek, da smo trajno usojeni in da to nikoli ne bo minilo. Dobro je že na začetku razločiti, kaj nas veže skupaj, karma ali ljubezen. To, da nikoli ne bo minilo, je mogoče obdrž

Totemske živali, živali moči in njihova vloga

Kaj je totemska žival oziroma žival moči? Totemska žival, poznana kot žival moči, živalski varuh ali nagual, je osebni in dobrodejni duhovni vodnik in varuh, ki nas spremlja skozi vse življenje. Oseba ne komunicira z duhom določene živali, temveč z duhom celotne živalske vrste. Za lažjo predstavitev navajam primer orla. Oseba na šamanskemu potovanju odkrije, da je njena žival moči orel. To pomeni, da jo vodi in podpira kolektivna energija vseh orlov, ne le posameznega orla. Če nadaljujem s primerom orla kot živali moči; njene prisotnosti ne čutimo tako, kot da bi poleg sebe imeli pravega orla. Čutimo kakovosti, ki jih prinaša živalski vodnik orel (te so na primer možnost širšega pogleda na svet, vizijo, ostro razmišljanje, modrost), čutimo, kako se te kakovosti aktivirajo in prebujajo v nas. Ob tem konstantno čutimo blagodejno in »toplo« energijo v srcu – žival moči ponavadi čutimo kot del svoje duše. Zelo pogosto ljudje po najdenju živali moči ugotovijo, da se je dejans

Čakre in barvna terapija – 2. čakra

2. ČAKRA – sakralna, spolna (Swadhisthana) – sedež kreativnosti, radosti, navdušenja in seksualnosti